InfókRegisztráció: 
A regisztráció, e-mailben (kisstanfolyamok@gmail.com) történő jelentkezés, és a tanfolyam díjának átutalásával együtt érvényes. E-mailben történő jelentkezéskor küldök egy szolgáltatási szerződést, amelyet a jelentkező a regisztrációval elfogad. 
A Résztvevő vállalja, hogy az Oktató részére átutalja a képzés/képzések díját, melyről számlát kap az Oktatótól e-mailben, vagy a tanfolyam napján eredetiben (megegyezés szerint).

Hasznos információk a tanfolyammal kapcsolatban:
-Kényelmes, (világos) ruházat ajánlott, mert a sötétebb és szöszös anyagokból kerülhet az alapanyagba, így rontja az elkészített munka szépségét,minőségét.
 -A tanfolyamon résztvevőknek szükséges magával hoznia egy cipős doboz nagyságú  dobozt (lehet nagyobb is), melynek alján egy kb 5 cm vastag hungarocell van (a hungarocell feszesen legyen a dobozban), így az elkészült cukorvirágokat a tanuló hazaviheti
-Érdemes jegyzetfüzetet, íróeszközt hozni
  -A tanfolyamon az eszközök, anyagok biztosítottak, de igény esetén, saját eszköz is használható 
-A tanfolyamon Fractal Colors porfestékeket használunk, melyeket a tanfolyamon kedvezményesen meg lehet vásárolni (porfesték 700 Ft/db)
 -A tanfolyamon a Résztvevő az étkezést/szállást saját részre kell biztosítania
-Kísérő a tanfolyamon nem vehet részt!
-Szeretném felhívni figyelmeteket, hogy egyéni vagy csoportos tanfolyam részvételére is van lehetőség, cukrászdák munkavállalóinak, szakmunkás tanulóknak, hobbi cukrászoknak előzetes egyeztetés után. Árajánlatot a kisstanfolyamok@gmail.com e-mail címen tudsz kérni.


 Szeretettel várok minden érdeklődőt!


Üdvözlettel: Kiss Ibolyka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése